Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchly jahodový kompót

ingrediencie

60 g
kryštálový cukor
2 dl
voda
600 g
jahoda

postup

Cukor s vodou dáme variť. Jahody odstopkujeme, umyjeme, vhodíme do vriaceho roztoku, hneď odstavíme, prikryté necháme vychladnúť. Jahody sa nesmú variť v roztoku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.