Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letná polievka Gaspacho

ingrediencie

800 g
paradajková šťava
1 strúčik
cesnak
1 ks
cibuľa
2 PL
kečup
1 PL
ocot
1 PL
strúhanka
1 KL
olivový olej
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.

Nadrobno pokrájame cibuľu, prelisovaný cesnak so strúhankou utlčieme v mažiari alebo inak rozmelíme, prípadne rozmixujeme s troškou rajčiakovej šťavy. Dáme do porcelánovej misky, prilejeme rajčiakovú šťavu, pridáme kečup, ocot a olej, posolíme a okoreníme.

2.

Všetko spolu rozmiešame, pridáme citrónovú šťavu, posypeme petržlenovou vňaťou a dáme do chladničky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...