Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letná polievka Gaspacho

ingrediencie

800 g
paradajková šťava
1 strúčik
cesnak
1 ks
cibuľa
2 PL
kečup
1 PL
ocot
1 PL
strúhanka
1 KL
olivový olej
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.

Nadrobno pokrájame cibuľu, prelisovaný cesnak so strúhankou utlčieme v mažiari alebo inak rozmelíme, prípadne rozmixujeme s troškou rajčiakovej šťavy. Dáme do porcelánovej misky, prilejeme rajčiakovú šťavu, pridáme kečup, ocot a olej, posolíme a okoreníme.

2.

Všetko spolu rozmiešame, pridáme citrónovú šťavu, posypeme petržlenovou vňaťou a dáme do chladničky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...