Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letná polievka Gaspacho

ingrediencie

800 g
paradajková šťava
1 strúčik
cesnak
1 ks
cibuľa
2 PL
kečup
1 PL
ocot
1 PL
strúhanka
1 KL
olivový olej
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.

Nadrobno pokrájame cibuľu, prelisovaný cesnak so strúhankou utlčieme v mažiari alebo inak rozmelíme, prípadne rozmixujeme s troškou rajčiakovej šťavy. Dáme do porcelánovej misky, prilejeme rajčiakovú šťavu, pridáme kečup, ocot a olej, posolíme a okoreníme.

2.

Všetko spolu rozmiešame, pridáme citrónovú šťavu, posypeme petržlenovou vňaťou a dáme do chladničky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.