Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letná polievka Gaspacho

ingrediencie

800 g
paradajková šťava
1 strúčik
cesnak
1 ks
cibuľa
2 PL
kečup
1 PL
ocot
1 PL
strúhanka
1 KL
olivový olej
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.

Nadrobno pokrájame cibuľu, prelisovaný cesnak so strúhankou utlčieme v mažiari alebo inak rozmelíme, prípadne rozmixujeme s troškou rajčiakovej šťavy. Dáme do porcelánovej misky, prilejeme rajčiakovú šťavu, pridáme kečup, ocot a olej, posolíme a okoreníme.

2.

Všetko spolu rozmiešame, pridáme citrónovú šťavu, posypeme petržlenovou vňaťou a dáme do chladničky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu:
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.