Pridať recept

FOTORECEPT: Opité prasa

4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové pliecko
2 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
1 PL
med
trochu
bazalka
4 dl
svetlé pivo

postup

1.
Pripravíme si suroviny.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
 
2.
Na kolieska nakrájame cibuľu a opražíme ju na panvici.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
3.
Cibuľka sa na urobila.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
4.
Pridáme bazalku, med a múku a speníme ju. Med môžme nahradiť aj práškovým cukrom.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
5.
Zalejeme pivom a krásne to vypení.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
6.
Po zovretí vložíme nakrájané mäso a osolíme.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
7.
Zakryjeme a dusíme do mäkka.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
8.
Občasne premiešame.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
9.
Podávame s ryžou. Dobrú chuť.
Fotorecept: Opité prasa
Fotorecept: Opité prasa
Zdroj: masla
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pivo varenie s pivom
Slováci vpustili pivo do kuchýň!
Pivo si nachádza svoje pevné miesto aj v slovenských kuchyniach. Čoraz častejšie ho laici aj profesionálni...
Pivová polievka s bryndzou
Fantastický obed: Bryndzová polievka s kvapkou piva
Rýchla, sýta, lacná a extra chutná polievka, ktorá pokojne nahradí hlavný chod.
Pivo sa dá použiť mnohými spôsobmi: Neuveríte, s čím všetkým vám v domácnosti dokáže pomôcť
Pivo sa dá použiť mnohými spôsobmi: Neuveríte, s čím všetkým vám v domácnosti dokáže pomôcť
Pivo chutí nielen ako studený nápoj či na zapíjanie dobrého jedla, ale je aj osvedčeným všestranným...
Pivo, ktoré pozdvihne chuť jedla
Myslíte, že ak si niekto k svojej porcii cestovín objedná pivo, treba to pokladať za gastronomický prehrešok...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Leto s chuťou zázvoru: Spravte si zázvorový nanuk z piva!
Nádherné slnečné počasie aj ortuť na teplomere potvrdzujú leto. Ruka v ruke s opaľovaním, grilovaním či...