Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kakaová roláda s jemnou tvarohovou plnkou

ingrediencie

Cesto:

3 ks
vajce
2 PL
kakao
2 PL
olej
1 KL
kypriaci prášok
1/2 hrnček
práškový cukor
1/2 hrnček
hrubá múka

Krém:

3 PL
mlieko
3 PL
práškový cukor
2 ks
mäkký tvaroh
ks
jahody

postup

1.

Vajcia rozmiešame s práškovým cukrom do peny, pridáme olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakao.

2.

Cesto rozotrieme na plech, ktorý je vyložený papierom na pečenie a pečieme pri teplote 200°C približne 5 minút. Po upečení papier na pečenie zlúpneme, cesto hneď zrolujeme a necháme vychladnúť.

3.

Krém pripravíme takým spôsobom, že tvaroh osladíme, zriedime mliekom a premiešame s nadrobno nakrájanými jahodami.

4.

Po vychladnutí roládu rozbalíme, potrieme pripraveným krémom a opätovne zvinieme. Povrch rolády pocukrujeme a môžeme krájať.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?