Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečeň na smotane

ingrediencie

1000 g
pečeň
2,5 dl
kyslá smotana
50 g
múka
100 g
cibuľa
150 g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Hovädziu, bravčovú alebo baraniu pečeň umyjeme, odblaníme, zbavíme žlčovodov, nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opečieme na oleji na panvici.
2.
Potom ich dáme do kastróla, pridáme jemne krájanú, spenenú cibuľu, kyslú smotanu, šťavu z opečenej pečene a vodu. Zakryté dusíme na miernom ohni 25-40 min.
3.
Udusenú pečeň polejeme na tanieri omáčkou a posypeme jemne krájanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...