Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečeň na smotane

ingrediencie

1000 g
pečeň
2,5 dl
kyslá smotana
50 g
múka
100 g
cibuľa
150 g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Hovädziu, bravčovú alebo baraniu pečeň umyjeme, odblaníme, zbavíme žlčovodov, nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opečieme na oleji na panvici.
2.
Potom ich dáme do kastróla, pridáme jemne krájanú, spenenú cibuľu, kyslú smotanu, šťavu z opečenej pečene a vodu. Zakryté dusíme na miernom ohni 25-40 min.
3.
Udusenú pečeň polejeme na tanieri omáčkou a posypeme jemne krájanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...