Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľová polievka

ingrediencie

300 g
špargľa
30 g
hladká múka
30 g
maslo
petržlenová vňať
muškátový orech
cukor
soľ

postup

1.

Pokrájanú, očistenú a umytú špargľu dáme variť do vriacej vody. 

2.

Z múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zalejeme vodou, povaríme a pridáme do uvarenej špargle. Okoreníme a posolíme a pridáme pokrájanú petržlenovú vňať. 

3.

Chuťovo možno zlepšiť štipkou postrúhaného muškátového orecha a štipkou cukru.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...