Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľová polievka

ingrediencie

300 g
špargľa
30 g
hladká múka
30 g
maslo
petržlenová vňať
muškátový orech
cukor
soľ

postup

1.

Pokrájanú, očistenú a umytú špargľu dáme variť do vriacej vody. 

2.

Z múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zalejeme vodou, povaríme a pridáme do uvarenej špargle. Okoreníme a posolíme a pridáme pokrájanú petržlenovú vňať. 

3.

Chuťovo možno zlepšiť štipkou postrúhaného muškátového orecha a štipkou cukru.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
arašidové maslo
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo je chutná, nie moc sladká nátierka. Miera sladkosti závisí na kvalite použitých arašidov a na množstve...
nakličovanie
Ako na to: Nakličovanie semienok
Ako na to: Nakličovanie semienok
Zmesí rôznych semienok, zrniek na klíčenie dostanete kúpiť v každom dobrom bio obchode. Klíčime pre zdravie. Preto aj...
svetovy den
Rýchlokurz pečenia
Rýchlokurz pečenia
Vždy sa nájde dôvod osladiť si život a dopriať si kúsok dobrého koláčika. Vynikajúcou príležitosťou je blížiaci sa...