Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľová polievka

ingrediencie

300 g
špargľa
30 g
hladká múka
30 g
maslo
petržlenová vňať
muškátový orech
cukor
soľ

postup

1.

Pokrájanú, očistenú a umytú špargľu dáme variť do vriacej vody. 

2.

Z múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zalejeme vodou, povaríme a pridáme do uvarenej špargle. Okoreníme a posolíme a pridáme pokrájanú petržlenovú vňať. 

3.

Chuťovo možno zlepšiť štipkou postrúhaného muškátového orecha a štipkou cukru.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...