Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľová polievka

ingrediencie

300 g
špargľa
30 g
hladká múka
30 g
maslo
petržlenová vňať
muškátový orech
cukor
soľ

postup

1.

Pokrájanú, očistenú a umytú špargľu dáme variť do vriacej vody. 

2.

Z múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zalejeme vodou, povaríme a pridáme do uvarenej špargle. Okoreníme a posolíme a pridáme pokrájanú petržlenovú vňať. 

3.

Chuťovo možno zlepšiť štipkou postrúhaného muškátového orecha a štipkou cukru.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.