Pridať recept

Cibuľová polievka s bryndzou

ingrediencie

100 g
bryndza
50 g
údená slanina
2 ks
cibuľa
1 kocka
masox
1/4 liter
mlieko
ks
petržlenová vňať
ks
rasca
ks
soľ

postup

1.

Cibuľu očistíme a pokrájame, potom ju zapeníme na pokrájanej a vyškvarenej slanine, zalejeme trochou horúcej vody a udusíme domäkka.

 
2.

Pridáme drtenú rascu, zalejeme 3/4 l horúcej vody, pridáme polievkovú kocku a varíme ešte približne 10 minút. Bryndzu vyšľaháme v mlieku a potom ju vlejeme do polievky a servírujeme s chlebom. Na tanieroch ozdobíme petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať