Vesna šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
hlávkový šalát
500
g
šalátová uhorka
500
g
rajčina
250
g
reďkovka
250
g
mladá cibuľka
100
g
kôpor
podľa chuti
soľ
5
dl
kyslá smotana
2
dl
citrónová šťava
50
g
cukor
100
g
olej
postup
1.
Uhorky, rajčiny, reďkovky pokrájame na kolieska a hlávkový šalát na rezance. Každú zeleninu zvlášť osolíme, posypeme nadrobno posekaným kôprom.
2.
Mladú zelenú cibuľku s vňaťou nakrájame na väčšie kúsky, položíme do stredu misky.
3.
Hotový šalát polejeme omáčkou z kyslej smotany, citrónovej šťavy, cukru a oleja.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.