Pridať recept

Hovädzie plátky na hubách

ingrediencie

400 g
hovädzie mäso
100 g
čerstvé huby
60 g
olej
30 g
hladká múka
1 ks
cibuľa
ks
soľ

postup

1.

Na oleji zapeníme cibuľu do zlatista, trošku podlejeme vodou a odstavíme. Umyjeme hovädzie mäso, potom ho nakrájame na plátky, naklepeme, posolíme a na prudkom ohni rýchlo z oboch strán opečieme.

 
2.

Plátky položíme na opraženú cibuľu, pridáme očistené a pokrájané huby a dusíme do polomäkka. Ako náhle sú plátky polomäkké a šťava vydusená, zaprášime ju múkou, zalejeme vodou prípadne vývarom z mäsa a dodusíme do mäkka. Najlepšie v rúre pod pokrývkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať