Pridať recept

Tatárske boreky

ingrediencie

2000 g
hrubá múka
5 ks
vajce
400 g
maslo
1 liter
smotana
3 g
cesnaku
podľa chuti
soľ

postup

1.
Z múky a vajec si urobíme tuhšie cesto.
 
2.
Rozvaľkáme, pokrájame na kocky 3x3 cm a uvaríme v slanej vode.
3.
Uvarené premastíme maslom a polievame smotanou, premiešanou s cesnakom. Podávame horúce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Livia123
24.8.2017 13:22 | |
+0 -1
Uvedené množstvo je cca pre koľko ľudí?
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fliačky s kapustou
Poznáte ŠIFLÍKY? Tento recept robím vždy, keď chcem ušetriť! Je jednoduchý, rýchly a tak chutný, večera za 3 eurá
Aj vy hľadáte na večeru rýchle a jednoduché jedlá? Pripravte si spolu s nami tento recept, ktorý z vášho...