Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tvarohový nákyp so špenátom

ingrediencie

1000 g
tvaroh
1/2 liter
kyslá smotana
5 ks
vajce
500 g
špenát
100 g
syr
200 g
maslo
200 g
krupica
100 g
cukor
podľa chuti
soľ

postup

1.
Žĺtky vymiešame s polovicou masla a cukrom, pridáme prepasírovaný tvaroh, krupicu, soľ a nadrobno posekaný umytý špenát. Všetko dobre zamiešame a pridáme tuhý sneh z bielkov.
2.
Cesto rozotrieme na vymastený pekáč, posypeme postrúhaným syrom, pokvapkáme maslom a v rúre asi 30 min pečieme.
3.
Upečený nákyp polejeme maslom a podávame so studenou smotanou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.