Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Rebarborové čatní

ingrediencie

2 šálky
rebarbora
1 ks
nektarinka
1 ks
mladá cibuľka
1 ks
škorica
1 hrsť
hrozienka
1/4 šálka
želírovací cukor DrOetker
1/3 šálka
voda
3 PL
červený vínny ocot

postup

2.
Všetky suroviny dáme do hrnca a privedieme k varu. Varíme za občasného miešania, približne 7 minút.
3.
Keď je rebarbora a nektarinka mäkká, hrniec dáme bokom a škoricu vyberieme.
4.
Hotové čatní preložíme do skleného pohára, uzavrieme a necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
arašidové maslo
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo je chutná, nie moc sladká nátierka. Miera sladkosti závisí na kvalite použitých arašidov a na množstve...
nakličovanie
Ako na to: Nakličovanie semienok
Ako na to: Nakličovanie semienok
Zmesí rôznych semienok, zrniek na klíčenie dostanete kúpiť v každom dobrom bio obchode. Klíčime pre zdravie. Preto aj...
svetovy den
Rýchlokurz pečenia
Rýchlokurz pečenia
Vždy sa nájde dôvod osladiť si život a dopriať si kúsok dobrého koláčika. Vynikajúcou príležitosťou je blížiaci sa...