Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Rebarborové čatní

ingrediencie

2 šálky
rebarbora
1 ks
nektarinka
1 ks
mladá cibuľka
1 ks
škorica
1 hrsť
hrozienka
1/4 šálka
želírovací cukor DrOetker
1/3 šálka
voda
3 PL
červený vínny ocot

postup

2.
Všetky suroviny dáme do hrnca a privedieme k varu. Varíme za občasného miešania, približne 7 minút.
3.
Keď je rebarbora a nektarinka mäkká, hrniec dáme bokom a škoricu vyberieme.
4.
Hotové čatní preložíme do skleného pohára, uzavrieme a necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...