Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Rebarborové čatní

ingrediencie

2 šálky
rebarbora
1 ks
nektarinka
1 ks
mladá cibuľka
1 ks
škorica
1 hrsť
hrozienka
1/4 šálka
želírovací cukor DrOetker
1/3 šálka
voda
3 PL
červený vínny ocot

postup

2.
Všetky suroviny dáme do hrnca a privedieme k varu. Varíme za občasného miešania, približne 7 minút.
3.
Keď je rebarbora a nektarinka mäkká, hrniec dáme bokom a škoricu vyberieme.
4.
Hotové čatní preložíme do skleného pohára, uzavrieme a necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.