Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Rebarborové čatní

ingrediencie

2 šálky
rebarbora
1 ks
nektarinka
1 ks
mladá cibuľka
1 ks
škorica
1 hrsť
hrozienka
1/4 šálka
želírovací cukor DrOetker
1/3 šálka
voda
3 PL
červený vínny ocot

postup

2.
Všetky suroviny dáme do hrnca a privedieme k varu. Varíme za občasného miešania, približne 7 minút.
3.
Keď je rebarbora a nektarinka mäkká, hrniec dáme bokom a škoricu vyberieme.
4.
Hotové čatní preložíme do skleného pohára, uzavrieme a necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...