Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medový mrežovník

ingrediencie

200 g
cukor
100 g
stužený pokrmový tuk
1/2 kg
múka
2 KL
med
2 KL
mlieko
1 KL
sóda bikarbóna
1 PL
mletá škorica
1 ks
vajce
citrónová kôra
lekvár

postup

1.

Múku preosejeme a pridáme do nej cukor, sódu, mletú škoricu, citrónovú kôru, tuk rozdrobíme do múky, primiešame žĺtok, mlieko a med a vypracujeme cesto.

2.

Cesto potom rozdelíme na dve časti. Jeden vyvaľkáme a prenesieme na plech, potrieme lekvárom, z druhého dielu vyformujeme prúžky, ktoré rozložíme na seba kolmo. Upečieme do ružova. 

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
148terka148
15.1.2018 21:49 | |
+0 -0
Nič moc. A ten recept neni dobry lebo som tam musela pridavat aj mlieko aj med aj muku aby z toho vzniklo cesto.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...