Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medový mrežovník

ingrediencie

200 g
cukor
100 g
stužený pokrmový tuk
1/2 kg
múka
2 KL
med
2 KL
mlieko
1 KL
sóda bikarbóna
1 PL
mletá škorica
1 ks
vajce
ks
citrónová kôra
ks
lekvár

postup

1.

Múku preosejeme a pridáme do nej cukor, sódu, mletú škoricu, citrónovú kôru, tuk rozdrobíme do múky, primiešame žĺtok, mlieko a med a vypracujeme cesto.

2.

Cesto potom rozdelíme na dve časti. Jeden vyvaľkáme a prenesieme na plech, potrieme lekvárom, z druhého dielu vyformujeme prúžky, ktoré rozložíme na seba kolmo. Upečieme do ružova. 

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
148terka148
15.1.2018 21:49 | |
+1 -0
Nič moc. A ten recept neni dobry lebo som tam musela pridavat aj mlieko aj med aj muku aby z toho vzniklo cesto.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?