Polievka z holuba
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
holub
1,5
litre
voda
100
g
koreňová zelenina
1
ks
rajčiak
1
ks
cibuľa
podľa chuti
vňať zelená z cibule
podľa chuti
soľ,celé čierne a nové korenie
postup
Očisteného holuba vložíme do studenej vody a pomaly privedieme do varu. K polouvarenému pridáme pokrájanú zeleninu, pokrájaný rajčiak, cibuľu, vňať z cibule, celé čierne a nové korenie a varíme, až kým mäso nezmäkne. Polievku precedíme, mäso oberieme a na tanieri zalejeme pokrájané mäso a zeleninu vývarom.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.