Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krupicová kaša s grankom

ingrediencie

500 ml
mlieko
50 g
detská krupica
20 g
kryštálový cukor
granko
maslo

postup

2.
Do horúceho mlieka nasypeme detskú krupičku spolu s cukrom.
8.
Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evarys
12.3.2014 22:09 | |
+43 -13
Ja ked varím kru*** tak do mlieka pridám troška škorice,krupica má potom dobru chut aj aromu ked sa škorica prevarí v mlieku aj detom lepšie chutí krupica.niekedy dám balíček vanilkoveho cukru doda tiež dobru vonu a štipku soli,,tá zvýrazní lepšie chut kru*** .A maslo dávam hned ako nalejem na tanier kru*** aby sa roztopilo a až potom posypem grankom ,ked sa to maslo roztopí tak spolu s grankom je to ako čokoladova poleva.Niekedy si namiesto granka navrch posypem škoricovým cukrom ako dieta sme mavali aj klasicke kakao s cukrom...to už podla chuti.
countrylady
6.1.2014 09:48 | |
+58 -22
Ja dávam na 1 šálku studeného mlieka 2 zarovnané PL kru*** a 1 kopcovitú PL cukru. Za stáleho miešania nechám zhustnúť - ostatné ako v recepte. Ak dávame kru*** do studeného mlieka nerobia sa postupným ohrievaním hrudky - krupicová kaša je krásne hladká.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.