Pridať recept

Šopský šalát

ingrediencie

500 g
paprika
5 ks
paradajka
1 ks
uhorka
1 ks
feferónka
50 g
cibuľa
4 PL
olej
podľa chuti
ocot
podľa chuti
ovčí syr
trochu
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Papriky umyjeme, zbavíme zrniečok, opečieme na horúcej platni sporáka, ošúpeme a pokrájame na malé kúsky.
 
2.
Paradajky spolu s uhorkou umyjeme a pokrájame takisto na malé kúsky. Pridáme umytú a opečenú feferónku pokrájanú nadrobno, pokrájanú cibuľu a posekanú petržlenovú vňať.
3.
Všetko spolu dobre premiešame, osolíme, polejeme octom a olejom, ešte raz premiešame a povrch posypeme pokrájaným ovčím syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať