Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové soté v horčicovej omáčke so zelenou paprikou

3
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
bravčová krkovička
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
zelená paprika
2 PL
horčice
trochu
silného vývaru
1/2 PL
solamylu
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
oleja

postup

1.
Na rozpálenom oleji orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak, pridáme na soté nakrájané bravčové mäso môžeme použiť bravčové karé, alebo bravčovú krkovičku, prípadne bravčové stehno.
2.
Mäso osolíme a okoreníme mletým čiernym korením, pridáme dve polievkové lyžice horčice a zalejeme silným vývarom varíme do polomäkka, následne pridáme na pásiky nakrájanú papriku ak je treba počas varenia podlievame vodou alebo vývarom.
3.
Keď je mäso mäkké celú omáčku zahustíme solamylom ktorý sme si rozmiešali v troške vody.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
kongo777777
16.8.2014 19:32 | |
+10 -10
solamil, nič moc! zahustiť pomleť zemiaky a nechať rozvariť :D
diabambulka
16.8.2014 20:44 | |
+9 -8
hmmm, na budúce vyskúšam, stačí surové zemiaky ale len na jemno nastúhať, či ? alebo sa dá zahustiť starým pečivom :-) to mám tiež vyskúšané a je to dobré :-) pekný deň
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...