Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Chutné mäsko

ingrediencie

1 kg
bravčového karé
1 strúčik
cesnaku
mletá radca
soľ

postup

Bravčové karé umyjeme. Povrch jemne narežeme (ako keby na pásiky). Posolíme ho. Cesnak pretlačíme a potrieme ním mäso. Nakoniec posypeme mletou rascou. Dáme piecť na vymastený pekáč. Pečieme asi 2 hodiny pri teplote 200◦C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.