Pridať recept

FOTORECEPT: Netradičná živánska na čiernom pive

Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

1 ks
kuracie stehno
0,3 dl
čierne pivo
1 ks
cibuľa
2 ks
zelená paprika
5 ks
rajčiny
3 ks
zemiaky
3 ks
mrkva
3 ks
petržlen
1/2 ks
cuketa
1 ks
cesnaku
tymian
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej

postup

1.
Kuracie stehno stiahneme z kože (ale nemusíme) a zalejeme pivom. Necháme odležať na 12 hodín do chladničky.
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Zdroj: ivet_hrabovska
 
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Zdroj: ivet_hrabovska
2.
Všetku zeleninu okrem paradajok nakrájame a poukladáme na alobal. Cesnak nemusíme olúpať, ale celý prekrojme po dĺžke a vložme k zelenine. Pridáme celé paradajky, vetvičku timiánu a celé kura naložené v pive.
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Zvyšné pivo, ktoré nám zostalo, vylejeme alobalu a zrolujeme.
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Pečieme v krbe 25 minút (v prípade pečenia v rúre pečte aspoň 40 minút). Dobrú chuť!
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Fotorecept: Netradičná živánska na čiernom pive
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať