Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohový nepečený zákusok

8
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
jemný tvaroh
200 ml
kyslá smotana
2 balíčky
vanilkový cukor DrOetker
1 balíček
želatínový stužovač DrOetker
maslové sušienky
studená káva
amaretto
ovocie
čokoládová poleva

postup

1.
tvaroh zmiešame s kyslou smotanou a vanilkovým cukrom... želatínový stužovač pripravíme podľa návodu a pridáme k tvarohovej hmote
2.
uvaríme si silnú kávu a pridáme do nej Amaretto, ak ale zákusok chystáme pre deti alkohol vynecháme... vyberieme si vhodnú nádobu a začneme vrstviť... maslové sušienky namočené v káve, vrstva tvarohovej hmoty, jahody alebo iné ovocie... vrstvy striedame až minieme celú tvarohovú hmotu
3.
ukončíme namočenými sušienkami, nádobou trochu pobúchame aby vrstvy dobre sadli a dáme do chladničky na 2-3 hodiny
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...