Pridať recept

Vyprážané kaleráby

ingrediencie

6 ks
kaleráb
2 ks
vajce
3 PL
mlieko
podľa chuti
soľ
trochu
hladká múka
trochu
strúhanka
trochu
olej

postup

1.
Olúpané kaleráby pokrájame na kolieska hrubé 1 cm a v osolenej vode uvaríme do polomäkka.
 
2.
Scedené kolieska kalerábu obalíme múkou, vajcami rozšľahanými s mliekom, strúhankou a v horúcom oleji vypražíme.
3.
Podávame so zemiakmi a s tatárskou omáčkou alebo so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Beriem kyslú smotanu, vajce, múku a karfiol už inak nerobím! Najlepšie cestíčko a perfektná večera bez
Beriem kyslú smotanu, vajce, cesnak a karfiol už inak nerobím! Najlepšie cestíčko a perfektná večera bez vyprážania je na stole!
Perfektné cestíčko, ktoré si zamilujete! Odkedy mám tento recept, klasický trojobal už vôbec nerobím.