Pridať recept

Šalát z rýb

ingrediencie

500 g
ryby
50 g
cibuľa
2 ks
jablko
podľa chuti
ocot

Majonéza

2 ks
žĺtok
2,5 dl
olej
2,5 dl
mlieko
40 g
hrubá múka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
citrónová šťava
podľa chuti
cukor

postup

1.
Surové rybacie mäso pokvapkáme trocha octom a dáme dusiť. Keď je napoly mäkké, vykostíme ho a rozoberieme na malé kúsky.
 
2.
Majonézu, pokrájanú cibuľu a pokrájané očistené jablká zmiešame a nakoniec zľahka primiešame rozobratú vykostenú rybu.
3.
Majonéza: Žĺtky, mlieko a múku vyšľaháme a postupne zašľaháme olej. Nakoniec ochutíme soľou, cukrom a citrónovou šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať