Pečená prepelica
4
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
prepelica
1
ks
bobkový list
1
PL
celé čierne korenie
1/2
vetvička
tymian
1
liter
voda
1
kg
kačacia masť
1
ks
cesnaku
postup
1.
Prepelice poriadne očistíme, umyjeme a osušíme. V miske si zmiešame vodu, soľ, korenie, bobkový list a tymian. Prepelice vložíme do ochutenej vody, chladničky a necháme ich marinovať.
2.
Potom ich vyberieme, opláchneme pod tečúcou vodou. Rúru dáme vyhriať na 120°C. Kačaciu masť roztopíme, vložíme do nej hlávku cesnaku, prepeličky a pečieme ich v rúre približne 60 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.