Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čerešňová omáčka k hydine

ingrediencie

50 dkg
čerešne
1/2 liter
voda
4 dkg
hladká múka
1/4 liter
mlieko
10 dkg
cukor
podľa chuti
soľ

postup

Čerešne umyjeme a vyberieme kôstky, zalejeme vodou a uvaríme do mäkka. Potom pridáme mliečnu zátrepku, dobre spolu povaríme, podľa chuti osladíme a máličko osolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...