Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čerešňová omáčka k hydine

ingrediencie

50 dkg
čerešne
1/2 liter
voda
4 dkg
hladká múka
1/4 liter
mlieko
10 dkg
cukor
podľa chuti
soľ

postup

Čerešne umyjeme a vyberieme kôstky, zalejeme vodou a uvaríme do mäkka. Potom pridáme mliečnu zátrepku, dobre spolu povaríme, podľa chuti osladíme a máličko osolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete.
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete.
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...