Pridať recept

Jablkový puding

ingrediencie

20 g
maslo
80 g
práškový cukor
3 ks
vajce
200 g
jablko
20 g
hrozienka
trochu
soľ
100 g
piškóty
1/2 balíček
vanilkový cukor

postup

1.
Maslo vymiešame s polovicou cukru, žĺtkami a vanilkovým cukrom.
 
2.
Pridáme postrúhané očistené jablká, umyté hrozienka, trochu soli, tuhý sneh ušľahaný z bielkov a druhej polovice cukru a zľahka primiešame postrúhané piškóty.
3.
Masu dáme do vymastených a strúhankou vysypaných šálok, ktoré vložíme do rajnice s vodou, prikryjeme a pomaly varíme asi 10 min.
4.
Uvarený puding vyklopíme na tanieriky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať