Cestovina s tvarohom
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
180
ml
plnotučné mlieko
250
g
tvaroh, ricotta
1
KL
cukor
1
KL
mletá škorica
1
podľa chuti
soľ
1
podľa chuti
korenie biele mleté
500
g
cestoviny
postup
Zohrejeme mlieko a nalejeme do misy s tvarohom, cukrom a škoricou. Okoreníme a osolíme. Vymiešame vidličkou na hladkú krémovú omácku. Vo veľkom hrnci s osolenou vodou uvaríme cestovinu, al dente. Necháme ju dobre oschnúť a vložime do vyhriatej servírovacej misy. Dobre premiešame s omáčkou a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.