Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Husacie stehná varené v masti

4
porcie
270
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
husacie stehno
podľa chuti
hrubozrnná morská soľ
1 vetvička
tymian
1 ks
pomaranč
1 kg
husacia masť
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Husacie stehná poriadne umyjeme a osušíme papierovou utierkou. Dochutíme ich soľou, korením, položíme na vetvičku tymianu a kôru z pomaranča. Zakryjeme ich fóliou a necháme marinovať najlepšie 24 hodín. Pred pečením ich opláchneme a osušíme.
2.
Vo väčšom hrnci roztopíme masť, vložíme do nej stehná, prikryjeme ich a pomaly ich varíme v rúre pri teplote 125°C približne 210 minút.
3.
Takto upečené stehná môžeme nechať v masti aj vychladnúť a stuhnúť alebo ho vyberieme a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.