Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia s bylinkami

4
porcie
95
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 štipka
sušená levandula
1 štipka
sušená šalvia

postup

Morčacie prsia umyjeme a poriadne osušíme. Dochutíme ich soľou, korením, lístkami šalvie, levanduly, polejeme olejom, podlejeme vodou a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 180°C približne 70 minút. Počas pečenia mäso podlievame výpekom aby bolo chrumkavé a šťavnaté.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...