Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pikantné morčacie prsia s brandy

4
porcie
16
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
morčacie prsia
1 KL
brandy
1 KL
olej
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Morčacie prsia poriadne umyjeme a osušíme papierovou utierkou. Potrieme ich olejom, brandy, dochutíme soľou a korením. Mäso necháme chvíľu marinovať v chladničke.
2.
Potom ho vyberieme, osušíme a grilujeme na rozpálenom rošte.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.