Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Barania gulášová polievka

ingrediencie

1/2 kg
baranie mäso
30 g
masť
50 g
cibuľa
1/2 kg
zemiaky
trochu
mletá červená paprika
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
voda
podľa chuti
soľ
podľa chuti
nastrúhaný tvrdý syr

postup

1.
Pokrájanú cibuľu speníme na masti. Pridáme červenú papriku a mäso pokrájané na malé kúsky. Posolíme, premiešame a podusíme.
2.
Zalejeme vriacou vodou a dusíme.
3.
Keď je už mäso skoro udusené, pridáme pokrájané zemiaky. Dolejeme vody a spolu dovaríme.
4.
Nakoniec pridáme mleté čierne korenie.
5.
Vrch môžme podľa chuti posypať strúhaným tvrdým syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...