Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Barania gulášová polievka

ingrediencie

1/2 kg
baranie mäso
30 g
masť
50 g
cibuľa
1/2 kg
zemiaky
trochu
mletá červená paprika
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
voda
podľa chuti
soľ
podľa chuti
nastrúhaný tvrdý syr

postup

1.
Pokrájanú cibuľu speníme na masti. Pridáme červenú papriku a mäso pokrájané na malé kúsky. Posolíme, premiešame a podusíme.
2.
Zalejeme vriacou vodou a dusíme.
3.
Keď je už mäso skoro udusené, pridáme pokrájané zemiaky. Dolejeme vody a spolu dovaríme.
4.
Nakoniec pridáme mleté čierne korenie.
5.
Vrch môžme podľa chuti posypať strúhaným tvrdým syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.