Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Paradajky plnené ryžou

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
paradajka
150 g
uvarená krátkozrnná ryža
2 strúčiky
cesnak
1 PL
petržlenová vňať
5 PL
olivový olej
1 podľa chuti
soľ
3 PL
voda

postup

1.
Rozohrejeme rúru na 200 stupňov celsia. Zrežeme vrchné časti paradajok a vyberieme dreň, ktorú odložíme do misky. Vydlabané paradajky položíme otvorom dolu tak na 5 minút aby stiekli. Dreň zmiešame s ryžou, cesnakom, petržlenom, 2 lyžice oleja a soľ.
2.
Vydlabané paradajky zvnútra osolíme a naplníme ryžovou zmesou. Zakryjeme odrezanými vrchnými časťami a poukladáme do misy/ plechu. Pokvapkáme vodou a zvyšným olejom. Pečieme kým ryža nezmäkne, asi 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
deanna87
3.2.2013 11:55 | |
+11 -1
vyskusam, znie to dobre !
Ferino.70
1.2.2013 22:30 | |
+2 -22
Fuj tak toto by ani pes nežral (n) To fakt pre nejakeho fanatickeho vegetariana (n)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...