Pridať recept

Holandská syrová polievka s mäsom a hubami

Holandská syrová polievka s mäsom a hubami
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

500 g
tavený smotanový syr
400 g
mleté hovädzie mäso
150 g
šampiňóny
200 g
tavený pálivý syr
2 kocky
bujón
2 ks
pór
1,5 litre
voda
1 PL
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Do hrnca nalejeme vodu a pridáme kocky bujónu. Chvíľu varíme a pridáme tavený smotanový syr. Na miernom ohni polievku varíme, dokým sa syr nerozpustí.
 
2.
V panvici na rozpálenom oleji opražíme hovädzie mäso dochutené soľou a korením. Pridáme nadrobno nakrájané šampiňóny a pór.
3.
Zmes vmiešame do polievky s rozpusteným pálivým syrom. Všetko chvíľu povaríme a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať