Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Španielska paella

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
ryža
375 ml
vriaca voda
1 ks
cibuľa
1 ks
červená kapia
trochu
olivový olej
500 g
plody mora
200 g
mrazená zeleninová zmes
podľa chuti
soľ
1 štipka
šafrán
2 ks
citrón

postup

1.
Ryžu prelejeme v sitku horúcou vodou. Na panvici rozpálime olej a opražíme nadrobno nakrájanú papriku. Potom pridáme ryžu spolu nadrobno nakrájanou cibuľkou. Prilejeme vriacu vodu, dochutíme soľou, šafránom a varíme približne 10 minút.
2.
Zmes párkrát premiešame, potom pridáme plody mora (slávky, krevety, chobotnice a mnohé iné chutné morské plody podľa chuti) a mrazenú zeleninu. Paellu varíme domäkka a nakoniec ju ozdobíme kúskami citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.