Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Španielska paella

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
ryža
375 ml
vriaca voda
1 ks
cibuľa
1 ks
červená kapia
trochu
olivový olej
500 g
plody mora
200 g
mrazená zeleninová zmes
podľa chuti
soľ
1 štipka
šafrán
2 ks
citrón

postup

1.
Ryžu prelejeme v sitku horúcou vodou. Na panvici rozpálime olej a opražíme nadrobno nakrájanú papriku. Potom pridáme ryžu spolu nadrobno nakrájanou cibuľkou. Prilejeme vriacu vodu, dochutíme soľou, šafránom a varíme približne 10 minút.
2.
Zmes párkrát premiešame, potom pridáme plody mora (slávky, krevety, chobotnice a mnohé iné chutné morské plody podľa chuti) a mrazenú zeleninu. Paellu varíme domäkka a nakoniec ju ozdobíme kúskami citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.