Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Husacie stehná s cesnakom

ingrediencie

2 ks
husacie stehno
2 PL
husacia masť
2 ks
cesnakové strúčiky
podľa chuti
soľ

postup

1.
Husacie stehná potrieme s cesnakom rozotretým so soľou, dáme na horúcu husaciu masť, podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka, pričom podľa potreby podlievame vodou.
2.
Nakoniec prikryté vložíme do rúry a dodusíme. Podávame so zemiakovou kašou, poliate výpekom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...