Pridať recept

Hovädzie mäso v ananásovej marináde

ingrediencie

4 ks
hovädzie rebro
100 ml
ananásový džús
75 ml
sójová omáčka
100 ml
med
1 kg
sušený zázvor
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
cibuľa

postup

1.
Mäso dáme do vody spolu s cibuľou a cesnakom a uvaríme ho takmer domäkka. Potom ho vyberieme a necháme odkvapkať.
 
2.
V miske zmiešame džús, sójovú omáčku, med, zázvor a do omáčky pridáme uvarené mäso. Mäso vložíme na 4 hodiny do chladničky marinovať. Pred grilovaním mäso vyberieme a necháme ho trochu odkvapkať. Počas grilovania ho potierame zvyšnou marinádou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať