Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kalerábová polievka

ingrediencie

1/4 kg
kaleráb
40 g
masť
40 g
hladká múka
podľa chuti
voda
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
10 g
cukor

postup

1.
Očistený kaleráb pokrájame na rezance a dáme variť do vriacej vody i s mladými listami.
2.
Z masti a múky pripravíme zápražku, zalejeme ju vodou, rozmiešame a vylejeme do uvareného kalerábu.
3.
Potom polievku posolíme, okoreníme a osladíme. Dobre rozmixujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.