Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Huby v kyslom náleve

ingrediencie

1 kg
huby
200 g
cibuľa
500 g
paprika
150 ml
olej
300 g
kečup
80 g
cukor
20 g
soľ
150 ml
vínny ocot
3 ks
klinček
3 ks
celé čierne korenie
3 ks
bobkový list
750 ml
voda

postup

1.
Rôzne druhý húb očistíme, uvaríme a prepláchneme studenou vodou.
2.
Na rozpálenom oleji v hrnci opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájanú papriku, olej, kečup, cukor, soľ,ocot, vodu, klinčeky, korenie a bobkový list. Nakoniec primiešame už predvarené hríby.
3.
Horúcu hubovú zmes naložíme do čistých fliaš, uzavrieme a dáme sterilizovať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.