Huby v kyslom náleve
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
huby
200
g
cibuľa
500
g
paprika
150
ml
olej
300
g
kečup
80
g
cukor
20
g
soľ
150
ml
vínny ocot
3
ks
klinček
3
ks
celé čierne korenie
3
ks
bobkový list
750
ml
voda
postup
1.
Rôzne druhý húb očistíme, uvaríme a prepláchneme studenou vodou.
2.
Na rozpálenom oleji v hrnci opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájanú papriku, olej, kečup, cukor, soľ,ocot, vodu, klinčeky, korenie a bobkový list. Nakoniec primiešame už predvarené hríby.
3.
Horúcu hubovú zmes naložíme do čistých fliaš, uzavrieme a dáme sterilizovať.
Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.
Odporúčané recepty
Vybrali sme pre vás
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:

gurmanka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.