Pridať recept

Zavárané baranie rohy

ingrediencie

1,5 kg
baranie rohy
2,5 litre
voda
600 ml
ocot
120 g
kryštálový cukor
1 PL
soľ
10 ks
celé čierne korenie
5 ks
celé nové korenie
trochu
hrozienka
1 ks
cesnaku

postup

1.
Baranie rohy poriadne umyjeme. Hrozienka zalejeme vodou. Cesnak nakrájame na plátky a trochu dáme na dno pohárov spolu s troškou hrozienok. Poháre naplníme baraními rohmi a navrch opäť dáme cesnak a hrozienka.
 
2.
Do hrnca nalejeme vodu, ocot, cukor, soľ, korenie a uvaríme nálev. Potom ním zalejeme pripravené baranie rohy, poháre uzatvoríme a dáme sterilizovať. Pri teplote 85°C ich sterilizujeme približne 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG indukcia
Príručka pre začiatočníkov: varíme na indukcii
Ľudia sa často „boja“ noviniek. Podobne je to aj pri indukčných varných paneloch, napriek tomu, že ich...
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.