Pridať recept

Cestoviny s cuketou

ingrediencie

60 g
celozrnné cestoviny
150 g
nastrúhaná cuketa
1 ks
pasírovaná paradajka
1 ks
strúčik cesnaku
30 g
cibuľa
1 ČL
kokosový olej
podľa chuti
syr
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
vegeta
1/2 ČL
cukor

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu.
 
2.
Na panvici rozpálime olej, pridáme nakrájanú cibuľku a cesnak, osmažíme do hneda. Potom pridáme nastrúhanú cuketu a pokrájanú pasírovanú pradajku. Osolíme, okoreníme, pridáme cukor.
3.
Krátko podusíme,pridáme cestoviny a dobre premiešame. Posypeme syrom, ja som si dala hermelín.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Varenie cestovín
Nerobíte ich aj vy? Toto je 5 najčastejších chýb, ktoré pri varení cestovín robí každý!
Každý miluje cestoviny. Ich veľkou výhodou je, že sú hotové za pár minút a ich príprava je celkom...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...