Pridať recept

Jablkovo-pudingové taštičky

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
1 balíček
piškóty
3 balíčky
vanilkový puding
podľa chuti
cukor
500 g
jablko
500 ml
mlieko
1 ks
vajce na potretie

postup

1.
Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a nakrájame ho na 8 rovnakých obdĺžnikov. Na polovičku každého z obdĺžnika dáme piškóty, tie posypeme nadrobno nakrájanými jablkami a polejeme vanilkovým pudingom. Ten si pripravíme podľa návodu na obale.
 
2.
Taštičky zatvoríme, poriadne pritlačíme okraje a preložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme ich rozšľahaným vajíčkom a dáme piecť do vyhriatej rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
17.2.2018 18:08 | |
+0 -0
Já teda peču doma hodně často, ale na takto zlý recept jsem už dlouho nenarazila. Puding ze 3 sáčků do 500 ml mléka a hotový ho nalévat na nakrájená jablka ? Uvařený puding je hustý jak beton. Není napsané na jakou velikost rozválet lístkové těsto. No prostě hrůza.
Podobné články
Pochúťky z lístkového cesta
Bleskové chuťovky: TOP minútky z lístkového cesta
Vyskúšajte parádne chrumkavé minútky z lístkového cesta.
Plnené pochúťky z lístkového cesta
Plnené pochúťky z lístkového cesta: Perfektné na večeru či k telke
Lístkové cesto v slaných prevedeniach, ktoré vám určite zachutia. A pre tých, ktorí nemajú nadýchané cesto...
Taliansky dezert Diplomatico
Všetci pýtajú recept: Lístkové cesto a tá najkrémovejšia plnka, talianske DIPLOMATICO je jednoznačný favorit
Tento exkluzívny recept z talianskej kuchyne poteší najmä milovníkov krémových dezertov. Musíte ho jednoznačne vyskúšať.
Jablka v zupane
Cesto
 Kysnuté, piškótové, linecké, trené, lístkové, či odpaľované cesto. Viete, ktoré ako pripraviť a na akú...
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!