Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Husacie mäso s krúpami

ingrediencie

1 ks
hus
200 g
krúpy
podľa chuti
mletá červená paprika
trochu
mleté čierne korenie
50 g
cibuľa
podľa chuti
cesnak
podľa chuti
soľ

postup

1.
Umytú a osolenú hus upečieme na pekáči, upečenú vyberieme, tuk zlejeme a necháme z neho iba toľko, aby sme na ňom opražili posekanú cibuľu a cesnak.
2.
Potom pridáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie a trocha podlejeme vodou.
3.
Krúpy dobre premyjeme, zalejeme vodou, uvaríme a ocedené zamiešame do šťavy.
4.
Upečenú hus pokrájame na porcie a kladieme na krúpy. Podávame s uhorkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...