Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Husacie mäso s krúpami

ingrediencie

1 ks
hus
200 g
krúpy
podľa chuti
mletá červená paprika
trochu
mleté čierne korenie
50 g
cibuľa
podľa chuti
cesnak
podľa chuti
soľ

postup

1.
Umytú a osolenú hus upečieme na pekáči, upečenú vyberieme, tuk zlejeme a necháme z neho iba toľko, aby sme na ňom opražili posekanú cibuľu a cesnak.
2.
Potom pridáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie a trocha podlejeme vodou.
3.
Krúpy dobre premyjeme, zalejeme vodou, uvaríme a ocedené zamiešame do šťavy.
4.
Upečenú hus pokrájame na porcie a kladieme na krúpy. Podávame s uhorkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...