Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečená jahodová torta so želatínou

8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
detské piškóty
trochu
jahodová šťava
2 PL
želatína
100 ml
mlieko
450 g
biely jogurt
4 PL
práškový cukor
1 balíček
vanilkový cukor
250 g
jahody

Želatína

1 balíček
červené tortové želé
150 g
jahody
trochu
voda
trochu
šťava ovocná

postup

1.
Dno a steny tortovej formy vystelieme piškótami. Pokvapkáme ich ovocnou šťavou a želatínu dáme napučať do vlažného mlieka.
2.
V miske zmiešame biely jogurt, práškový a vanilkový cukor, rozpustené želatínu a jahody. Vyšľaháme hladký krém a polovicu z neho natrieme na piškóty. Tento postup zopakujeme ešte raz a na vrch krému poukladáme kúsky jahôd. Tortu dáme zatiaľ stuhnúť do chladničky.
3.
Medzitým si pripravíme želé podľa návodu na obale z vody a šťavy. Prelejeme ním jahody a celú tortu vložíme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?