Pikantná domáca klobása
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
bravčové mäso
10
g
mletá červená paprika
5
g
mletá pálivá paprika
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
50
g
cesnaku
podľa chuti
mletá rasca
postup
1.
Mäso deň vopred nasolíme, na druhý deň ho nahrubo zomelieme na mlynčeku na mäso alebo pokrájame nadrobno, pridáme sladkú i pálivú mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ, rozotretý cesnak, rascu a všetko spolu dobre premiešame.
2.
Zmesou naplníme tenké bravčové alebo baranie črevá, ktoré buď upečieme, alebo uvaríme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.