Pridať recept

Boršč

ingrediencie

200 g
hovädzie mäso
60 g
mrkva
20 g
zeler
60 g
hlávková kapusta
20 g
petržlen
40 g
cvikla
40 g
masť
20 g
cibuľa
20 g
rajčiakový pretlak
2 dl
kyslá smotana
20 g
hladká múka
1 ks
bobkový list
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
ocot

postup

1.
Mäso a zeleninu pokrájame na hrubšie rezance. Zalejeme vodou, pridáme bobkový list a varíme.
 
2.
Posekanú cibuľu zapeníme na masti a dáme do polievky i s rajčiakovým pretlakom.
3.
Smotanu rozmiešame s múkou, prilejeme, posolíme a povaríme.
4.
Nakoniec podľa chuti okyslíme, okoreníme a vložíme osobitne uvarenú, očistenú a pokrájanú cviklu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať