Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice

ingrediencie

Korpus

200 g
kukuričná krupica
2 PL
kakao
1 PL
med

Náplň

2 ks
banán
100 g
kešu natural
1 PL
med
100 g
kokos
50 g
sušené hrozienka

postup

1.
Krupicu uvaríme vo vode. K uvarenej krupici pridáme kakao a med, premiešame a necháme trochu vychladnúť.
2.
Kešu orechy rozmixujeme spolu s banánmi, kokosom a medom.
3.
K rozmixovanej zmesi pridáme namočené sušené hrozienka.
4.
Na dno tortovej formy s priemerom 20 cm dáme cesto a na neho vylejeme náplň.
5.
Náplň uhladíme a koláč dáme na noc do chladničky. Ráno bude pekne tuhý a pochutnáte si tak na výdatných a zdravých raňajkách.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
KamilaCernakova
4.9.2014 17:25 | |
+0 -0
Skusila som a je to vyborne,-)len taka otazocka-ta kukuricna kasa by mala mat po uvareni vo vode asi trocha hustejsiu konzistenciu,nie?Ja som ju robila z tej najjemnejsej kru***,po uvareni mala konzistenciu dobru,nie uplne mazlavo riedku a teda myslela som ze po 1-2 dnoch v chladnicke to bude uz take super huste ze sa to bude dat normalne aj krajat nozikom ten kolac...ale zial nie.Takze asi treba urobit ten spodny korpus ozaj dost husty,pridat vela kru*** aby to bolo aj na krajanie a na pekne servirovanie.Teda ak spravne dedukujem:-) ako dosiahnete ten korpus aby sa dal aj krajat? inak chutovo genialne,super ku kave,alebo dobre je k tomu nejake kyslejsie ovocie-napr.ringloty.A este by som odporucila robit korpus o hodne tensi nez tu vrchnu cast
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...