Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepkový jablkovo-tofu koláč s fazuľovým základom

4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Korpus

250 g
uvarená biela fazuľa
2 PL
kakao
2 PL
med

Náplň

300 g
biele tofu
2 ks
vaječný žĺtok
2 PL
med
1 ks
jablko

postup

2.
Vznikne tuhá hmota, ktorú natlačíme do vymastenej formy s priemerom 15 cm.
3.
Tofu syt rozmixujeme s medom a žĺtkami na hladkú kašu.
5.
Jablko nakrájame na mesiačiky a uložíme na náplň do kruhu.
6.
Pečieme pri teplote 180 stupňov 35 minút, pokým tofu nechytí žltú farbu na povrchu. Koláč necháme poriadne vychladnúť a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čokoládové
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Malé čokoládové cukríky, ktoré sa Vám rozplynú na jazyku a vyčarujú Vám úsmev na tvári, áno to sú pralinky! Každý z nás...
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...