Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepkový jablkovo-tofu koláč s fazuľovým základom

4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Korpus

250 g
uvarená biela fazuľa
2 PL
kakao
2 PL
med

Náplň

300 g
biele tofu
2 ks
vaječný žĺtok
2 PL
med
1 ks
jablko

postup

2.
Vznikne tuhá hmota, ktorú natlačíme do vymastenej formy s priemerom 15 cm.
3.
Tofu syt rozmixujeme s medom a žĺtkami na hladkú kašu.
5.
Jablko nakrájame na mesiačiky a uložíme na náplň do kruhu.
6.
Pečieme pri teplote 180 stupňov 35 minút, pokým tofu nechytí žltú farbu na povrchu. Koláč necháme poriadne vychladnúť a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...