Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Patizónové placky

ingrediencie

1 ks
patizón
1/2 kg
hladká múka
5 strúčikov
cesnak
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
majoránka
1 ks
vajce

postup

1.
Najprv si očistíme patizón od šupky. Je to dosť náročné, ale celkom sa to podarilo.
7.
Nakoniec pridáme múku a vypracujeme redšie cesto, ktoré riedime vodou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.