Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kalerábová polievka

ingrediencie

1/4 kg
kaleráb
40 g
maslo
40 g
hladká múka
1 dl
mlieko
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

postup

1.
Očistený a na kocky pokrájaný kaleráb dáme variť do vriacej vody.
2.
Z masti a múky pripravíme zápražku. Zalejeme ju mliekom a vodou, prilejeme do uvareného kalerábu, posolíme a spolu povaríme.
3.
Nakoniec pridáme čierne korenie a rozmixujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.