Zapekaná špargľa
stredná
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
špargľa
125
g
morčacia šunka alebo slanina
125
g
eidam
100
ml
kyslá smotana
trochu
petržlenová vňať
trochu
vegeta
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
postup
1.
Umytej a očistenej špargli odrežeme konce a dáme variť do mierne osolenej vody pokým nezmäkne.
2.
Okolo každej špargle ovinieme syr, šunku poprípade plátok slaniny a poukladáme na pekáč. Podľa potreby ochutíme a nakoniec zalejeme smotanou.
3.
Špargle zapečieme približne na 15 minút a nakoniec posypeme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.