Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cviklové brownie s broskyňou

ingrediencie

450 g
cvikla
250 g
špaldová múka
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
5 ks
vajce
150 g
horká čokoláda
200 g
cukor
1 ks
broskyňa
4 PL
holandské kakao

postup

2.
Potom vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme roztopenú čokoládu, cviklu, múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva, kakao a na záver nakrájanú broskyňu na malé kúsky.
3.
Cesto vylejeme do formy a pečieme pri 220 stupňoch 45 minút.
4.
Po upečení necháme poriadne vychladnúť. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aleana
27.8.2014 12:21 | |
+0 -0
špaldová múka aká? hladká, celozrnná, polohrubá,...?
ivet_hrabovska
5.9.2014 14:46 | |
+1 -0
hladká :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...